Hoe jouw F&B kosten berekenen ?

Een duidelijk zicht op de F&B kosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die u hiermee helpen. Elke financieel gezonde horecazaak heeft een duidelijk zicht op zijn werkelijke Food & Beverage kosten. Dat is vaak makkelijker gezegd dan gedaan.

Praktisch

Met praktische oefeningen en tips leert u over de waste factor en gaat u aan de slag om uw eigen receptenfiches op te stellen. Op het programma zette Horeca Vlaanderen: Hoe via een tool een complete analyse maken van uw F&B kost. De voorspelbare en vooral de onvoorspelbare kosten inschatten. De F&B kosten van de zaak sturen, bv. door receptenkeuze.
woensdag 20 november, 11u00 – 13u00 Skylounge, 1ste verdieping hal 1
Publiek event maar inschrijving gewenst via https://www.horecavlaanderen.be/academie-opleidingen
Organisatie: Horeca Vlaanderen en Horeca Forma.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*