Food Experience Center voor Vandemoortele

De sleutels van de deuren van het Food Experience Center van Vandemoortele in Gent zijn omgedraaid. Het moet een een ontmoetingsplaats worden voor culinaire chefs, productontwikkelaars, leveranciers van nieuwe ingrediënten en klanten op zoek naar inspiratie voor hun keuken of bakkerij.

Kwaliteit & innovatie
Het kloppend hart van het Food Experience Center zijn de ‘Master Studio Cooking’ en de ‘Master Studio Baking’, de professionele keuken en bakkerij. Daarnaast beschikt het Food Experience Center over digitale toepassingen waardoor de meer dan 300 werknemers makkelijker dan ooit kunnen samenwerken, wat een hogere kwaliteit en innovaties in gang zet.

Inspiratie
De werkruimte is ‘activity based’. De inrichting van de werkruimte in het Food Experience Center werd afgestemd op de verschillende activiteiten die er zullen plaatsvinden. Dit betekent dat elke werknemer in het Food Experience Center de mogelijkheid zal hebben om een gepaste plek uit te zoeken binnen een gedeelde werkruimte. Een ruimte die ook zal gedeeld worden met de klanten. Het Experience Center wil een ontmoetingsplaats zijn en een inspirerende omgeving waar klanten de Vandemoortele-ervaring kunnen beleven.

Duurzaam
Vandemoortele, behoort wereldwijd tot de absolute top wat betreft de productie van bakkerijproducten en margarines, culinaire oliën en vetten. De slogan shaping a tasty future wordt weerspiegeld in de opening van het nieuw pand te Gent. Met de opening van het Food Experience Center aan de Ottergemsesteenweg Zuid geeft Vandemoortele aan zich te engageren voor een duurzame toekomst. De nieuwe mega investering past perfect in dat plaatje.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*