Food Art evenement wordt (culinaire) totaalbeleving

Enkele restauranthouders uit het Waasland starten met Food Art. Dat is een evenement waarbij gefocust wordt op de culinaire beleving.

De Wase restauranthouders hebben zich verenigd in de Food Art Club. Dat is eigenlijk de opvolger van Lekker Waasland, een vereniging die meer dan 27 jaar actief was. Maar er begon wat sleet op het klassieke concept van Lekker Waasland te komen. De Food Art Club wil het dan ook over een andere boeg gooien. Niet alleen lekker eten en drinken telt, ook een culinaire (totaal)beleving is van tel.

Walking diner en dj’s

Food Art zal voor de eerste keer plaats vinden op 27 maart (van 19 tot 3 uur) in het Van der Valk Hotel Beveren. De organisatoren mikken op een paar honderd bezoekers. Er wordt gekozen voor de walking diner-formule. Er is ook een deel ‘live cooking’, waarbij chefs de gerechten afwerken. In totaal zijn er 6 verschillende gangen, die worden afgesloten met een dessert en een kaasbuffet. Tussen de gangen door treden er artiesten op. Na de maaltijd kunnen de aanwezigen de benen strekken op de tonen van bekende dj’s. Tussen het feesten door krijgen de aanwezigen nog een laat avond snack aangeboden. Er is ook een ginbar en verschillende standen met bieren, champagne en cocktails.

De deelnemende restaurants zijn Kokovin uit Sint-Niklaas, Bistro Vienna uit Lokeren, De Sonne uit Temse, De Eenhoorn uit Bazel, De Ceder uit Kruibeke en Van der Valk Hotel uit Beveren. Stefaan Camerlinck is sommelier en verzorgt het kaasbuffet.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*