Fletcher opent nieuw hotel-restaurant in Scheveningen

Spijts het hardnekkig sanitair verschijnsel corona blijven toch nog nieuwe hotels de deuren openen. Zo inaugureert Fletcher, Nederlands grootste hotelketen, op vrijdag 11 december Hotel-Restaurant Scheveningen in deze prestigieuze badplaats.

In januari werd de ombouw aangevat van een voormalig kantoorpand op een 100-tal meter van het strand. Het gloednieuw Fletcher Hotel-Restaurant Scheveningen kreeg 4* toegekend en bestaat uit 116 kamers, waarvan 10 suites met riant uitzicht op zee. Twee kamers werden uitgerust met het oog op het verblijf van mindervalide gasten.

Tegelijk het wordt luxe culinaire restaurant Marine Lounge opgestart. Dit concept, dat functioneert op basis van dagverse producten en op de menukaart ook tal van vegetarische gerechten voorziet, heeft Fletcher reeds elders in Nederland met succes uitgeprobeerd.

De openingsactie van het hotel belooft iets speciaals te worden. De gasten betalen tussen 11 en 17 december amper 30 euro per persoon. In die prijs is een gratis slaapmasker inbegrepen, want er zijn voorlopig nog geen gordijnen geïnstalleerd. De ramen zijn wel geblindeerd zodat niemand in de kamers kan gluren. Nadere info: www.fletcherhotelscheveningen.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*