Fernand Obb Delicatessen serveert beste garnaalkroket van Brussel

Op zaterdag 7 september werd de tweede editie van de wedstrijd voor de beste garnaalkroket van Brussel gehouden. De jury van gastronomiejournalisten werd voorgezeten door Lionel Rigolet ** chef van het bekende Brusselse restaurant Comme chez Soi onder het peterschap van Pierre Wynants. Winnaar werd Fernand Obb Delicatessen. The 1040 en Beaucoup Fish vervolledigden het podium.

Dit jaar vond de wedstrijd voor het eerst plaats tijdens het culinair festival eat! BRUSSELS drink! BORDEAUX op zaterdag 7 september. 19 Brusselse etablissementen deden mee aan de tweede editie : The 1040, Aux Armes de Bruxelles, Beaucoup Fish, Les Brasseries Georges, Callens Café, Les Caves d’Alex, Chez François, Chez Gaspard, Chez Léon, Chez Ta Mère, Cospaia, Fernand Obb Delicatessen, Lola, Ma Jolie, Le Patio, Les Petits Bouchons, Racine Carrée, Le Rossini en Sanzaru. Ze gingen allemaal de uitdaging aan om de prinses van de Belgische gastronomie te eren en hun talent in te zetten voor de perfecte garnaalkroket. Voor de beoordeling gebruikte de jury, samengesteld uit gastronomiejournalisten, een quoteringstabel om de geproefde producten te rangschikken. De verdeling van de punten gebeurde volgens verschillende criteria zoals knapperigheid, smeuïgheid, smaak en kwaliteit van de garnalen. Fernand Obb Delicatessen mag nu een jaar lang de vermelding ‘beste garnaalkroket van Brussel’ gebruiken.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*