#feedthenurses trakteert zorgverleners op maaltijden

Met het initiatief #feedthenurses engageren heel wat chefs zich om tijdens deze periode te koken voor de helden van vandaag: de mensen in de zorgsector . Initiatiefnemer is Nils Proost, van het Lierse restaurant Petit Cuistot. Maar intussen zetten chefs uit heel België hun schouders mee onder het project, zie op https://www.feedthenurses.net/chef

Chefs, met een passie voor hospitality, die ervoor zorgen dat de spreekwoordelijke soldaten aan het COVID-19 front tijdens hun shift voorzien worden van krachtvoeding, dat is de doelstelling van #feedthenurses.

Hoe?

Zij maken gebruik van hun keukens, hulp van traiteurdiensten en andere partners die logistiek kunnen ondersteunen. Zij werken met hun vaste leveranciers, maar kunnen steeds extra hulp (ingrediënten en logistieke ondersteuning) gebruiken om verder aan de slagde kunnen blijven, op uitgebreidere schaal. En er komen steeds chefs bij die zich in dit project willen engageren.

Waar ?

Momenteel is #feedthenurses actief in volgende regio’s/ zorgcentra:

Regio Antwerpen: Heilig Hart Ziekenhuis – Lier, Stuivenberg – Antwerpen, ZNA Middelheim – Antwerpen, St. Vincentius – Antwerpen, St. Augustinus – Wilrijk, Jan Palfijn – Merksem

Regio Brugge: De Potterie, Van Zuylen, Hallenhuis

Regio Waasland: AZ Nikolaas Sint-Niklaas

Regio Kempen: AZ St. Elisabeth – Herentals, AZ Turnhout, Heilig Hartziekenhuis – Mol

Regio Limburg: AZ Vesalius – Tongeren, Virga Jesse Ziekenhuis – Hasselt

Zelf helpen ?

Twijfel niet om de iniatiefnemers te contacteren indien je wil deelnemen aan dit initiatief. Er zijn steeds regio’s die jouw hulp kunnen gebruiken. #feedthenurses

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*