Escaperooms bij Van der Valk Beveren

foto:Van der Valk

Bij Van der Valk Hotel Beveren werden twee escaperooms geïnstalleerd. De gesloten ruimtes waar de bezoeker uit moet geraken door middel van codes te kraken en opdrachten uit te voeren zijn er zowel voor hotelbezoekers als buitenstaanders.

Teambuilding
Zaakvoerder Tim Van der Valk zag een toenemende vraag van groepen naar een korte , budgetvriendelijke teambuilding formule. Met een team van verschillende medewerkers en een echte professional zijn ze vol enthousiasme aan de slag gegaan met het project. Een escaperoom is al uniek maar bij Van der Valk hebben ze het nog exclusiever gemaakt door het thema ‘Hotel’ door te trekken in de ruimtes. Ook de toekan, refererend naar het Van der Valk logo, kon zeker en vast niet ontbreken in het ontsnapping spel.
Twee kamers
Momenteel zijn er twee escaperooms in het hotel. ‘The Office’ verwijst naar het oude kantoor van de directeur. Door middel van verschillende raadsels en doe-opdrachten moeten de gasten de gouden toekan kunnen bevrijden uit de kluis. In “Room 666” smeedt een gast verdachte plannen, hier is het aan de deelnemers om de bom te ontmantelen. Deze atypische hotelkamer zit boordevol geheimen. De hotelgast is alvast spoorloos verdwenen… . De ruimtes kunnen betreden worden voor één uur van 2 tot 8 personen.
Uitbreiding
Om de teambuilding compleet te maken heeft het hotel ook verschillende workshops, zoals cocktails & sushi, toegevoegd aan zijn aanbod. Hotel Beveren telt ondertussen 14 vergader – en feestzalen met alle nodige faciliteiten. Door de centrale ligging tussen Antwerpen en Gent en 220 gratis parkeerplaatsen voor de deur, is deze Van der Valk de plaats bij uitstek voor meetings en andere evenementen. Volgend jaar breidt het bestaande hotel uit met 62 extra kamers.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*