Equip’Hotel wordt uitgesteld tot 2022

Vanwege de omstandigheden die verband houden met de COVID-19-coronavirusepidemie, en in de huidige lokale en mondiale gezondheidscontext die nog steeds verslechtert, kondigt Reed Expositions Frankrijk aan dat de 2020-editie van Equip’Hotel, die oorspronkelijk gepland was van 15 tot 19 november, wordt uitgesteld tot 2022.

Alle teams van Reed Expositions Frankrijk hebben zich de afgelopen maanden ingezet om deze internationale vakbeurs voor de totale horecasector in overeenstemming met de door de gezondheidsautoriteiten vastgestelde voorschriften te organiseren. In een steeds onzekerder nationale en internationale context, en na overleg met een groot aantal exposanten en partners, leek het echter beter om Equip’Hotel uit te stellen.

Jean-François Quentin, Managing Director van de cluster Reed Expositions France, verklaarde dat “we alle beschikbare opties hebben bestudeerd en, met het collectieve belang in het achterhoofd, in overleg met onze partners hebben besloten om Equip’Hotel uit te stellen. Het is een zeer moeilijke beslissing, maar het houden van de vakbeurs is niet langer denkbaar in 2020, gezien de huidige gezondheids- en economische context”.

“Het is met grote emotie en verdriet dat we deze beslissing hebben genomen. We willen onze klanten – exposanten en bezoekers – en partners bedanken voor hun steun en voor het geduld en begrip dat ze hebben getoond tijdens de afgelopen maanden, die zo complex waren om te beheren” voegt Béatrice Gravier, directeur van Equip’Hotel, toe.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*