Epiphany's eetconcept uit het hoofd.

Met Epiphany’s Kitchen heeft Gent er een bijzonder adresje bij, recht in het historische hart van de stad. Een restaurant dat zowel op gebied van interieur als aanbod buiten alle lijntjes kleurt en waar de nadruk ligt op samen genieten.

De drijvende kracht achter Epiphany’s Kitchen is Epiphany Vanderhaeghen, dochter van de Belgische modeontwerpster Kaat Tilley. Epiphany is trots op haar roots en dat merk je onder andere in het interieur. Zo bepalen
de magische kroonluchters van Kaat Tilley mee de sfeer van het mooie pand, in harmonie met de ruwe muren, het artistieke kleurenpalet en de prachtige oude paneelluiken. De tafels ontwierp ze zelf. Er kwamen heel wat verbouwingswerken aan te pas om het historische pand in de huidige vorm te gieten.
Vanuit de halfopen keuken komt een guitige mix van comfort food pur sang (hapjes om te delen, pizza en pasta), maar met groenten in de hoofdrol. De eigenzinnige chef heeft heel wat internationale ervaring op zijn conto staan, o.a. bij Jamie Oliver. In Epiphany’s Kitchen experimenteert hij met granenvrije pasta’s en pizzadeeg op basis van groenten als bloemkool of zoete aardappel. Zelfs in de cocktails worden groenten elegant verwerkt. Liefhebbers kunnen er een stukje vlees of vis bij bestellen waarvan de herkomst op ecologische en morele gronden gecontroleerd wordt.

Gezond origineel
Epiphany’s Kitchen wil een gezonde, rijkelijke keuken serveren waar iedereen zonder schuldgevoel van kan mee smullen. Of je nu veggie bent of niet, glutenintolerant of op dieet: het leven moet een feest zijn, een met
lekker (én ethisch verantwoord!) eten erbij. De ontvangst, het interieur, inclusief fontein zorgen alvast voor de nodige feeststemming. Bij Epihany’s val je werkelijk van de ene verrassing in de andere. Laat het ons omschrijven als goed georkestreerde anarchie op alle vlakken.