El Bocado brengt Spanje naar Hasselt

Op de Grote Markt van Hasselt opende begin mei de vierde vestiging van El Bocado, de tweede in Hasselt. Deze tweede vestiging in Hasselt vond zijn onderdak in het voormalig Café Wembley van Wilfried Van Moer. De Kleine Generaal kreeg dan ook een passend eerbetoon in het interieur van El Bocado.

El Bocado
Jeffrey Tackoen startte in 2006 het eerste tapasrestaurant El Bocado op aan Dokter Willemsstraat in Hasselt. Gezellig vertoeven in Spaanse sferen met Spaanse wijnen, cocktails en heerlijke tapas in een authentieke tapasbar. Dat was, en is, het opzet. Na het succes in Hasselt werd het concept in 2013 via een franchiseformule uitgebreid naar andere steden. Mede zaakvoerder Jens Raskin stapt mee in de uitbouw hiervan. Dat zorgde voor een tweede vestiging in 2017 ditmaal in hartje Sint Truiden. Ten midden van de hele coronacrisis opent in Bilzen een nieuwe El Bocado in 2021. Het vroegere Forum op de Markt van Bilzen wordt omgetoverd tot de derde vestiging onder de El Bocado Franchise. En nu is er de vierde El Bocado vestiging in Hasselt.

Spanje in Hasselt
Net zoals in de andere zaken krijgen de bezoekers van El Bocado in de Limburgse hoofdstad het gevoel in Spanje te zitten. Daar is niet alleen het interieur verantwoordelijk voor ook de tapas, hapjes en lichte maaltijden doen twijfelen tussen Barcelona, Madrid of Valencia. Empanada met gehakt,
Patatas Bravas of gepaneerde inktvisringen zijn maar een paar voorbeelden. Verder is er Paella El Bocado, een spiesjesschotel en zijn er mosselen met chorizo. De eerste verdieping van de nieuwe zaak is ingericht als een eventlocatie waar zowel particulieren als bedrijven terecht kunnen voor feesten, vergaderingen, workshops en seminaries.

Franchise
Door de jaren heen is El Bocado uitgegroeid tot een volwaardig franchise bedrijf. Er stapten heel wat ervaren mensen in het project elk et hun specialiteit en vakkennis. Die kennis en knowhow wil men graag ter beschikking stellen aan mensen die hun eigen horecazaak wensen te openen onder de naam El Bocado. Franchisenemers krijgen de mogelijkheid het volledige concept te gebruiken en uit te baten bij hun in de buurt! Daarvoor worden alle middelen ter beschikking gesteld en volgt er een begeleiding gedurende het hele proces. Hasselt was dus niet de laatste stop in het verhaal.

Foto:© el bocado

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*