Eenvoudig EVA

Ook EVA vzw organiseerde twee gelijklopende kookdemo’s. Veganisme had bij de gerechten de bovenhand. Het was een demo die op behoorlijk wat belangstelling kon rekenen.
Plantbased
Het thema doorheen Horeca Expo dit jaar is Taste The Green Future. Volgens EVA vzw is een Tasty Food Future… Plantbased. Om chefs hier op voor te bereiden bracht EVA twee kookdemo’s, vol met tips en kooktricks. De chefs hadden eenvoudige veggie gerechten om klanten mee te verleiden maar zonder keuken omslagtigheden. Na de demo’s, kon men ook telkens proeven.
Eenvoud
Tijdens de demo’s werden er ook 20 nieuwe receptenfiches gelanceerd, voorzien van een gezondheids- en milieuscore. Deze fiches zijn eenvoudig aan te vragen bij EVA en zeker leerijk voor wie met de huidige trends wil meegaan. EVA-chef Ann Veeckman maakte tijdens haar demo twee gerechten die hun succes al bewezen hebben. Ze gebruikte nieuwe producten en kooktechnieken die ieders keuken verder op weg kunnen helpen.

ad

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*