Duvel Distilled 2020, pure luxe

Duvel pakt net voor het eindejaar uit met een beperkte oplage van Duvel Distilled 2020. 10, jaar heeft het drankje gerijpt op eikenhouten bourbon- en sherryvaten. Er werden slechts een beperkt aantal flessen van gedistilleerd.

Geen doordrinker
Voor Duvel Distilled werd een deel van het basisbrouwsel van Duvel volgens de authentieke manier gedistilleerd en vervolgens tien jaar gelagerd op eikenhouten bourbon- en sherryvaten. Het resultaat is een unieke sterkedrank op basis van Duvel met gouden kleurtoetsen en bloemige aroma’s van vanille, rozijnen en toffee. De afdronk wordt gekenmerkt door een verwarmend mondgevoel. Duvel Distilled is dan ook meer dan geschikt om te schenken bij een bijzonder moment onder fijnproevers en foodies of als aflsuiter na een heerlijke maaltijd.

Beperkte oplage
Duvel Distilled 2020 – 10 years aged (40% ALC) komt in een uniek genummerde 500ml fles en is hét verwengeschenk voor een Duvel lover. Duvel Distilled is ook meer dan geschikt om te schenken bij een bijzonder moment onder fijnproevers en foodies of als aflsuiter na een heerlijke maaltijd. Van de sterke drank komen er slechts 13.923 flessen op de markt. verkrijgbaar bij de gespecialiseerde drankenhandelaar, of via de webshop (www.shop.duvel.com).

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*