Dunkin’ opent 2 vestigingen in België

Koffie- en donutgigant Dunkin’ opende zijn deuren in Antwerpen afgelopen 17 juni. Met de vestiging aan de Keyserlei 49 maakte het toonaangevende coffee and baked goods merk zijn intrede in België. Op 7 oktober opent Dunkin’ zijn deuren in Wijnegem Shop en Enjoy en op 8 oktober wordt er groots in Brussel geopend op station Brussel – Zuid. De openingen worden groots gevierd met ludieke acties. Ook zijn Dunkin’s heerlijke koffie en donuts vanaf nu te bestellen op de Belgische webshop dunkin.be.

Onlangs kondigde de Amerikaanse donut- en koffiegigant aan een tweede master franchiseovereenkomst te hebben getekend met Amba Douad B.V. en hierin afspraken te hebben gemaakt over de komst van vijftien Belgische filialen. De eigenaren van Amba Douad B.V. hebben toonaangevende ervaring binnen de retail- en horecabusiness en zijn ook verantwoordelijk voor de succesvolle groei van Dunkin’ in Nederland.

“We zijn blij ons merk verder uit te mogen breiden in België en dat mag groots gevierd worden”, aldus Nabil Besali, masterfranchiseondernemer Nederland en België. “We denken dat ons assortiment goed aansluit bij de wensen van de Belgische consument. De vestiging in Antwerpen heeft aangegeven een groot succes te zijn, zelfs in deze vervelende Covid periode daarom en mede door het vele verzoek van onze consument zullen we toch vervroegd deze 2 vestigingen openen in België.”

Over Dunkin’

Dunkin’, voormalig Dunkin’ Donuts, is opgericht in 1950 en is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods merken. De onderneming telt meer dan 12.200 vestigingen in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin restaurants die zijn gevestigd in België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Oostenrijk, Georgië, IJsland, Luxemburg, Nederland, Rusland, Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.

Het hoofdkantoor van Dunkin’ is in Canton, Massachussetts, Verenigde Staten. Dunkin’ maakt onderdeel uit van Dunkin’ Brand Group Inc. (Nasdaq: DNKN) family of companies.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*