Donna Italia introduceert de Piccolo Pizza

Donna Italia breidt haar productassortiment opnieuw uit en introduceert deze zomer de Piccolo: een authentieke Italiaanse pizza maar dan in het formaat van een slice. Heerlijk knapperig en past dankzij zijn ovale vorm perfect in de hand.

De Piccolo is ideaal voor de kleine trek, als snack of voor onderweg. Bereid met de beste ingrediënten en dat proef je. Het Italiaans mimosa deeg, de 100% Fiori di latte mozzarella en de authentieke Italiaanse tomatensaus maakt hem meesterlijk lekker. De Piccolo pizza is 17 bij 14 cm en kan met meerdere tegelijk in de gratis meegeleverde steenovens in slechts drie minuten worden afgebakken.

De productlijn van Donna Italia bestaat uit een single size pizza (22 cm), een double size pizza (29 cm), een focaccia (29 cm) en nu ook de Piccolo Pizza (17 bij 14 cm). De producten van Donna Italia vereisen geen speciale vaardigheden in de bereiding en maken het mogelijk om altijd hetzelfde perfecte product te kunnen serveren. Samen met de gratis bijgeleverde steenoven en het hoge en persoonlijke niveau van dienstverlening wordt er een unieke oplossing geboden voor horecabedrijven in alle segmenten. Alle producten van Donna Italia zijn bereid met 100% natuurlijke ingrediënten zonder toegevoegde suikers of conserveringsmiddelen en worden gemaakt in de streek rondom Milaan waar alle ingrediënten voor de producten ook vandaan komen. Hier wordt het deeg, afkomstig van een unieke mix van onder andere Italiaans Mimosa bloem, met de hand gemaakt. Donna Italia laat haar deeg vervolgens maar liefst 24 uur rijzen voordat het wordt voorgebakken. Met 100% Fiori di latte mozzarella en de authentieke Italiaanse tomatensaus zijn de pizza’s van authentieke Italiaanse kwaliteit en dat proef je. 

De Piccolo pizza wordt als Margharita geleverd en kan met verschillende toppings geserveerd worden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*