Devos & Lemmens steunt het Athletes for Hope project van Marc Herremans

Marc Herremans, de man achter To Walk Again, zet zich samen met 13 talentvolle jonge atleten in voor een nieuw project waarmee hij kinderen met een beperking ondersteunt. Dit onder de naam Athletes For Hope. Een mooi en sportoverschrijdend project waarvan Devos & Lemmens zich nu een trotse partner mag noemen. En dat voor de komende 3 jaar.

De Athletes For Hope, dat zijn 13 talentvolle jonge atleten die in verschillende sporten actief zijn. Bij elke topprestatie komt er op die manier budget vrij. Het hoofddoel: tegen 2024 een staprobot voor kinderen aankopen. Daarnaast werd de Athletes For Hope-revalidatieweide uitgewerkt: een plek waarop kinderen met een mentale of fysieke handicap, of die uit een kansarm gezin komen, kunnen spelen. Of helemaal tot rust komen, dankzij de vele mini-paardjes die er rondlopen. Een feestelijke opening van de weide volgt in de lente van 2021.

Sponsor

Devos & Lemmens sponsort dit project. Warmte, sympathie, passie en positiviteit zijn vaste waarden waar het bekende Belgische sauzenmerk voor staat. Het bedrijf denkt dan ook dat hun bedrijfsfilosofie een perfecte match vormt met de visie van Marc Herremans en de droom om het Athletes For Hope project de nodige impact te geven.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*