Demain nieuw restaurant voor Strandhotel Cadzand

Nog niet voor morgen maar begin januari opent de Nederlandse Chef kok Dani Hoefnagels, samen met zijn vriendin, ‘Demain’ op de voormalige locatie van Pure C in het Strandhotel van Cadzand. De locatie die tot voor kort de signatuur van Sergio Herman droeg.

Stageplaats
Acht jaar geleden liep de Nederlandse Brabander stage in Pure C. Daarna werkte hij op verschillende locaties in Nederland vooraleer een internationale stap te zetten bij Enigma in Barcelona, waarna hij in 2021 chef de cuisine werd bij Beluga Loves You in Maastricht. Eind vorig jaar maakte de chef de overstap naar Brut172 in Reijmerstok, waar hij naast Hans van Wolde en Wai Tou Tsang de rol van executive creative chef kreeg. Maar zoals hij zelf verklaart bleef de drang groeien om écht zijn eigen ding te doen. Zijn droom, een eigen zaak, wordt nu werkelijkheid op een voor hem niet onbekende plaats.

Demain
In hun zoektocht naar een geschikte locatie voor hun project botste Hoefnagels en zijn vriendin Romée op Pure C. Na een gesprek met de eigenaars van het Strandhotel, viel alles op zijn plaats. In Cadzand openen ze in januari 2024 de deuren van Demain. Het Frans voor ‘morgen’ is bewust gekozen omdat ze vanuit het Strandhotel willen uitkijken naar de toekomst en zeker al naar morgen. Genieten en langdurige duurzaamheid met een blik naar de toekomst, daar wil het jonge koppel voor gaan. Demain wordt een fine dining met bistro. In januari 2024 opent de bistro. Midden april volgt de officiële opening van het fine dining restaurant. In het restaurantgedeelte van de zaak zullen maar een klein aantal gasten kunnen geniet van een exclusieve keuken experience. In de lounge zullen gasten voor of na die experience nog wat borrelen, maar is er ook plaats aan tafel voor toegankelijke, kleinere gerechtjes. Zonder daarbij aan kwaliteit in te boeten.

Foto: Dani Hoefnagels

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*