Deliveroo komt naar Oostende

De maaltijdservice Deliveroo is op zoek naar koeriers in Oostende waar het platform volgende maand wordt gelanceerd. Deliveroo breidt zijn aanwezigheid in België uit en stelt zijn diensten beschikbaar in een nieuwe stad.

De maaltijdservice is reeds aanwezig in meer dan 35 Belgische steden met een efficiënte en betrouwbare service die heerlijke gerechten levert. Nu bereidt Deliveroo zich voor om ook de West-Vlaamse badstad vanaf juli te bedienen.

Rodolphe Van Nuffel, woordvoerder Deliveroo België, reageert:

“We zijn er trots op dat we onze uitbreiding in België kunnen voortzetten en dat nieuwe consumenten toegang zullen krijgen tot de voordelen van Deliveroo. We weten dat het moeilijk zal zijn voor de horeca om iedereen in restaurants te verwelkomen deze zomer en willen restaurateurs zo helpen om zoveel mogelijk gerechten te kunnen bereiden. Het is onze missie om klanten tevredenstellen en tegelijkertijd de restaurants in Oostende te ondersteunen.

We merkten al een tijdje een sterke vraag naar Deliveroo in Oostende en we zijn verheugd om volgende maand onze service te kunnen lanceren.”

Een kans voor koeriers

In Oostende creëert Deliveroo nieuwe werkmogelijkheden voor meer dan 50 koeriers die op zoek zijn naar flexibele werktijden. De koeriers van Deliveroo zijn hun eigen baas en kunnen zelf bepalen of en wanneer ze willen werken. Zo kunnen ze hun werk aanpassen aan hun leven en niet andersom, terwijl ze verzekerd zijn bij Deliveroo. Kandidaten kunnen zich inschrijven op de website onder het deeleconomie statuut, student zelfstandige of zelfstandige https://deliveroo.be/nl/apply .

Rodolphe Van Nuffel vervolgt: “We zijn zeer tevreden dat we deze nieuwe vacatures voor koeriers kunnen creëren. Voor jobstudenten of zelfstandigen is dit een uitgelezen kans voor een flexibele en goed betaalde job tijdens de zomer. Wij zijn op zoek naar mensen die gepassioneerd zijn over hun stad, dynamisch zijn met een uitstekend gevoel voor service, en op zoek zijn naar het voordeel van flexibele werktijden.”

Een kans voor restauranthouders

In deze bijzonder moeilijke tijden voor restaurants is gebleken hoe belangrijk meeneem- en leveropties zijn voor restaurants. Deliveroo heeft verschillende acties ondernomen om restaurants bij te staan met advies, promo campagnes en betere cashflow. In andere steden heeft de samenwerking met Deliveroo de verkoop van restaurants tot 30% kunnen verhogen. Restaurants kunnen contact opnemen met Deliveroo via https://restaurants.deliveroo.com/nl-be/apply .

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*