Deliveroo benoemt Susana Voces als nieuwe Vice President voor Restaurants

Deliveroo heeft Susana Voces aangesteld als nieuwe Global Vice President voor Restaurants. Dit komt door Deliveroo’s snelle en wereldwijde uitbreiding; het bedrijf is momenteel in 14 markten actief en werkt wereldwijd met zo’n 80,000 restaurants samen.


De benoeming van mevrouw Voces heeft een directe impact op de 2,000 restaurants waarmee Deliveroo in België samenwerkt. Onder haar leiding zal Deliveroo België restaurants nieuwe en innovatieve deals kunnen aanbieden met als doel de best mogelijke voedselervaring voor klanten te
bieden. Bovendien zal Deliveroo ook nieuwe tools ontwikkelen om restaurants te helpen hun leveringsaanbod te verbeteren.

Met de benoeming van mevrouw Voces wil Deliveroo de omzet verhogen voor alle types Belgische restaurants die samenwerken met Deliveroo, waaronder Bavet, Ballekes, Burger King en Ba.Ba Bagel Bakery. Om haar in deze nieuwe rol te ondersteunen, zal mevrouw Voces nauw samenwerken met het lokale Belgische team dat dagelijks in contact staat met de restaurants. Zij analyseren de verkoop om te evalueren hoe de restaurants ten volle kunnen profiteren van de samenwerking met Deliveroo.

Mevrouw Voces zal in het hoofdkantoor van Deliveroo in Londen werken en brengt veel ervaring met zich mee in deze belangrijke rol. Mevrouw Voces was tot voor kort General Manager voor Ebay Italië en Spanje. In deze functies heeft ze de positie van het bedrijf in beide landen versterkt, waarbij ze een hoog niveau van bekendheid heeft bereikt voor het platform. Ze heeft het bedrijf van 7,5 miljoen actieve gebruikers en 40.000 professionele verkopers geconsolideerd.