Deliveroo benoemt Daniel Comptdaer tot nieuwe Commercial Director voor België

Deliveroo heeft Daniel Comptdaer aangesteld als nieuwe Commercial Director voor België. De nieuwe benoeming is één van de gevolgen van Deliveroo’s snelle en wereldwijde uitbreiding; het bedrijf is momenteel in 13 markten actief en werkt wereldwijd met zo’n 80.000 restaurants samen.

De benoeming van de Daniel Comptdaer heeft een directe impact op de 2.000 restaurants waarmee Deliveroo in België samenwerkt. Dankzij Comptdaers jarenlange ervaring in de foodservice zal Deliveroo België haar partnerrestaurants nieuwe klanten kunnen aanbieden zodat deze zich opnieuw meer kunnen toeleggen op de eigen gastronomische corebusiness.

Met de benoeming van Daniel Comptdaer wil Deliveroo haar partnerrestaurants nog meer nieuwe klanten helpen bereiken. Gemiddeld zien restaurants die met Deliveroo samenwerken hun omzet met 30% stijgen. Daarnaast wil het bedrijf partnerrestaurants helpen om hun aanbod af te stemmen op de vraag van de klanten door opkomende trends en inzichten met hen te delen en nieuwe Virtual Brands te creëren. Met een Virtual Brand kunnen restaurants hun eigen keuken en hulpmiddelen gebruiken om hun klanten een ander menu voor te zetten.

Daniel Comptdaer was tot voor kort Field Sales Manager Belux bij Lantmännen Unibake, de tweede belangrijkste Europese industriële bakkerij. Hiervoor was Comptdaer werkzaam bij Unilever Food Solutions, waar hij als commercieel afgevaardigde begon en tot Sales Manager doorgroeide. Samengevat lopen twee belangrijke rode draden doorheen Comptdaers loopbaan: het commerciële en de foodservice. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*