De Vegetarische Slager bij Bavet

Bavet, een fast-casual concept serveert niet alleen een échte Belgische spaghetti, maar zet daarnaast ook sterk in op restaurantbeleving en community building. Om de zomer in te luiden, kondigen ze hun samenwerking met De Vegetarische Slager aan en verwelkomen ze The Bolo Bastard en The Holy Mary op hun menu.

Bavet
Je kunt Bavet het best omschrijven als een collectie Belgische spaghettirestaurants die een beleving genereert aan beide kanten van het tafelgebeuren en dit door middel van een échte Belgische spaghetti. Momenteel staat de teller op 10 vestigingen in België. Met Bavet’s aanwezigheid in 5 verschillende steden en 4 nieuwe vestigingen die later dit jaar de deuren openen, zelfs over de grenzen heen, kan je Bavet niet zomaar een spaghettirestaurant noemen. Bavet ademt hospitality en serveert niet enkel kwalitatieve en lekkere gevarieerde spaghetti, maar zet bovendien in op beleving en lokale cultuur! Nieuwe steden die binnenkort kunnen genieten van een heerlijk bord spaghetti met alles erop en eraan: Maastricht (Nederland), Leuven 2.0 (in een nieuw jasje), Luik & Mechelen.

Vegetarische slager
Jong of oud, single of getrouwd, carnivoor of herbivoor, Bavet ontvangt iedereen met open armen. Om in te spelen op de groeiende trend van flexitarisch eten, slaat Bavet de handen in één met De Vegetarische Slager – ook wel de ‘slager’ van vleesvervangers genoemd. Plantaardige producten die het uiterlijk, de structuur én de smaak van vlees hebben. De vegetarische slager is ondertussen onderdeel van Unilever. Zonder in te boeten op smaak voegt Bavet twee nieuwe spaghetti toe aan hun menu: The Bolo Bastard en de The Holy Mary. Het gehakt in de ouderwetse spicy bolognesesaus met creamy cheese van The Holy Grail wordt bij The Holy Mary vervangen door gehackt van De Vegetarische Slager. Met het plantaardige gehakt van De Vegetarische Slager, creëert Bavet de enige echte The Bolo Bastard. De iconische Bavet, maar dan zonder vlees.

Flexi- vegetarische en vegan aanbod
Vleesliefhebbers die ervan houden om te variëren, kunnen dankzij deze samenwerking met de Vegetarische Slager bij Bavet een heerlijke vleesvrije ervaring opdoen. Daarnaast kunnen ook vegans genieten van hun favoriete spaghetti dankzij de glutenvrije spaghettislierten.

Foto:Bavet: Bolo Basterd

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*