De Pentahotels geven wereldwijd 2000 insectenhotels weg om de afnemende bijenpopulatie te redden.

De voorbije zomer hebben Pentahotels hun deuren geopend voor een nieuwe soort gasten: bijen. Penta deelt met het publiek zijn expertise in hoe een tophotelier te zijn en distribueert meer dan 2000 insectenhotels over de hele wereld. Door het verstrekken van de broodnodige accommodatie aan de afnemende bijenpopulatie, komt het bedrijf zijn al lang bestaande verplichting tot bescherming van het milieu na. Met dit spannende nieuwe project wordt het tevreden houden van gasten een geval van behoud van een heel ecosysteem. 

Penta erkent dat om deel uit te maken van een ecosysteem, het zijn plicht is om samen te werken om de hele bijenkorf te beschermen. Daarom heeft Penta besloten het buurtgevoel buiten de hotels uit te breiden, zodat gasten hun zelf hoteliers kunnen worden in hun eigen tuinen, op balkons en in kantoorruimtes. Door pesticiden, habitatverlies en vervuiling neemt de bijenpopulatie snel af. Als kritische bestuivers zijn ze belangrijke spelers in ons ecosysteem en zonder hen zouden we moeite hebben om onze hele wereldbevolking in stand te houden. Daarom heeft Penta besloten actie te ondernemen. Alsof het redden van de wereld niet genoeg is, trekken deze insectenhotels ook nuttige insecten aan die ongedierte bestrijden en planten bestuiven, waardoor je tuin barst van het leven en bloeit met bloemen. Volg #PentaHiveIsAlive om op de hoogte te blijven van het project.

Als onderdeel van de campagne hebben klanten die in 2019 een vergadering of evenement in een Pentahotel organiseren, de keuze uit zes gratis extra’s voor hun afgevaardigden. Al deze aanbiedingen zijn verbonden met bijen, honing en het milieu. Ze variëren van warme kaneel- en honingrolletjes of  in honinggegoten signature cocktails na de vergadering, tot het planten van bomen namens de klant om de natuurlijke habitat van dieren en insecten te helpen herstellen. Hierdoor worden klanten in staat gesteld om goed te doen.

Web-Link: https://www.pentahotels.com/pentahive/

YouTube Link: https://www.youtube.com/watch?v=fx4aHaiuDPA

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*