Culibel zoekt ambassadeurs-drices

Het was eind de jaren zeventig, in de naweeën van de economische gouden jaren, dat in Zuid West-Vlaanderen met een haakje naar het nabijgelegen Oost-Vlaanderen enkele horecamensen en verantwoordelijken van plaatselijke toeristische diensten de koppen bij elkaar staken om een vriendschappelijke samenwerking op te starten. Het was de basis van wat nu Culibel is.

Kunst van het tafelen
Al bijna 45 jaar, en met steeds stijgend succes, weet Culibel gastronomen en levensgenieters te verenigen via de Belgische gastronomie in al zijn facetten. In die lange periode is er zeer veel gebeurd, maar als constante waren er altijd de collegiale vriendschapsbanden in die tijd. Naast het delen van kennis en ervaring willen alle Culibel leden & ambassadeurs iedereen die de gastronomie een warm hart toedraagt, laten meegenieten van “de kunst van het tafelen”, gastvrijheid & streekproducten.

Ervaring delen
Dankzij Culibel leren leden collega’s elkaar kennen en weten ze door bedrijfsbezoeken, uitstappen, reizen en wedstrijden kennis en ervaring uit te wisselen. Dat al bijna 45 jaar lang. Ondertussen zijn al veel mensen van het eerste uur er helaas niet meer of zijn ze gestopt met hun culinaire activiteiten. Doch hopen ze bij de culinaire vereniging nog zoveel mogelijk mensen van het eerste uur, de eerste jaren weer te kunnen oppikken. Vaak hebben ze een grote bagage van kennis en ervaring. Bij Culibel hopen ze dat deze mensen, de oude garde, hun professionele ervaring nog willen delen met de huidige generatie van jonge springers.

Volwaardige leden
Daarom doen ze een oproep naar alle originele leden om opnieuw lid te worden van Culibel, onder de noemer ambassadeur/ambassadrice. Dat om samen de tijd van toen terug te beleven. Voor de ambassadeurs/ambassadrices zijn talrijke voordelen voorzien. Er is de vermelding in de Culibelgids met alle relevante gegevens , inclusief een verwijzing naar de gewezen zaak of activiteit, Culibelcheques als waardering, deelname aan alle evenementen en activiteiten van Culibel maar vooral wil men luisteren naar suggesties om de vriendschapsband nog groter te maken.
Info bij erevoorzitter Guido Neirynck via guido.neirynck@gmail.com of 0475 50 05 76
Foto:Culibel

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*