Culibel Gids 2020

Zopas werd de Culibel Gids 2020 voorgesteld. De gids telt 21 nieuwe leden en nieuwe partners. In de gids geen sterren vorkjes of andere randschikkingen. Wel een opsomming van horecazaken die het met de gastvrijheid en gastronomie goed voor hebben.

De kunst van het tafelen
Al bijna 40 jaar, met steeds stijgend succes weet Culibel gastronomen en levensgenieters te verenigen via de Belgische gastronomie in al zijn facetten. Oorspronkelijk was Culibel een groepje restaurant houders die kennis en ervaring collegiaal wilden delen. En dat is de vereniging nog steeds maar ondertussen zijn de activiteiten sterk uitgegroeid. Alle leden willen iedereen, die de gastronomie een warm hart toedraagt, laten meegenieten van “de kunst van het tafelen”. Daarbij staan kwaliteit en gastvrijheid bovenaan. Ook deelnemen aan verschillende Culibel activiteiten is voor de lezer van de gids mogelijk.

Voorstelling
De voorstelling van de Culibel gids 2020 gebeurde onder massale belangstelling van leden, ambassadeurs en business partners in Hotel-Feestzalen D’Hulhaege – Kasteel ten Bosse te Deinze. De avond werd ingezet met een receptie mede verzorgd door de sponsors. Een smeltkroes van nieuwe leden, ervaren horeca-ondernemers vonden al bij aanvang het ideale moment om te netwerken. Voor en na de feestmaaltijd werden in verschillende speeches de 21 nieuwe leden en business partners voorgesteld en de visie van Culibel nog eens toegelicht. Er werd ook hoopvol gekeken naar de toekomst waarbij alle info over komende events uit de doeken werd gedaan.

Handig
De nieuwe gids met een beschrijving van alle aangesloten leden is vanaf heden bij ieder lid beschikbaar. Een gids vol collegialiteit en respect voor de gastronomie. Een leidraad voor genieters die niet altijd op zoek zijn naar onderscheidingen. Info: ww.culibel.be.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*