‘Concept Guardian’ Bavet geeft fakkel door

Peter Van Praet, de man achter de spaghetti-keten Bavet, geeft na 7 jaar de fakkel door. De ‘Concept Guardian’ stichtte en bouwde Bavet uit tot een karaktervolle horecaketen. De scepter is nu in handen van Mike Thumas, die nu al denkt aan een internationale expansie.

In oktober 2015 zwaaiden de deuren open van de eerste Bavet in Gent. Vandaag kunnen liefhebbers van spaghetti en pasta’s al terecht in 16 vestigingen, verspreid over het land. Eind vorig jaar nam Peter Van Praet afscheid van zijn geesteskind. Hij dacht dat het project klaar was voor internationale expansie. Peter Van Praet vond van zichzelf dat hij daarvoor niet de expertise had.

Ervaring

Peter Van Praet heeft de scepter doorgegeven aan Mike Thumas, een vijftiger met ervaring in diverse bedrijven (o.a Intersport, Ikea en het modelabel IKKS). Mike Thumas, wiens voorouders naam maakten met de Leuvense conservenfabriek Thumas, zegt dat hij er helemaal klaar voor is. De nieuwe CEO onderzoekt de mogelijkheden om het concept Bavet ook te lanceren in het buitenland.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*