Center Parcs zet Terhills Resort in als premium park

Op de voormalige mijnsite van Eisden-Maasmechelen bouwt LRM (Limburgse Reconversie Maatschappij) via haar dochtervennootschap Terhills NV een vakantiepark met 250 watervilla’s. Daarvan zijn er reeds een 80-tal klaar. Elke dag komen er twee bij. LRM, Terhills en Center Parcs ondertekenden hiervoor een managementsovereenkomst voor 15 jaar.

Terhills Resort ligt aan de voet van het Nationaal Park Hoge Kempen. Alle bungalows zijn opgetrokken uit duurzame en hoogwaardige materialen. Met Terhills resort wil Center Parcs een nieuw product in de markt zetten, nl premium, luxe en natuur.

Paul Renders, Managing Director Centerparcs Nederland en België: “Met haar 250 watervilla’s is Terhills Resort kleinschaliger dan de andere vakantieparken. De villa’s, die allemaal aan het water liggen zijn luxueus ingericht. 52 ervan hebben een buiten een keuken, barbecue en een sauna met douche.  Alle huisjes krijgen een hoogwaardige afwerking. Dat vertaalt zich o.a. in luxe vaatwerk als Villeroy-Boche, hotelboxsprings, badlinnen van een hoger segment en hotelservice. We gaan veel inzetten op beleving in het park. Er komt een in- en outdoor zwembad, kidsentertainment, een brasserie en een restaurant. “

Centerparcs Terhills Resort opent in de lente van 2021. Er worden 230 mensen tewerk gesteld. Men hoopt op een bezettingsgraad van 72 procent. De totale kostprijs bedraagt 100 miljoen euro, grondaankoop en infrastructuur inbegrepen.

Tekst en foto: Jempi Welkenhuyzen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*