Café&Bistro online

Café&Bistro, vakblad voor de cafés, drankenhandel, eetcafés, tavernes en bistro’s, houdt de vinger aan de pols in de snel evoluerende biermarkt. 2020 wordt een beloftevol jaar, waarin heel wat opportuniteiten liggen.  

Alcoholvrij en alcoholarm is hip, en wordt op niet al te lange termijn big business voor zowel brouwers als café-uitbaters. Vooral in Vlaanderen en meer bepaald in de steden scoort niet-alcoholisch bier.  Wij brengen een compleet oberzicht van het heel gevarieerde aanbod.

Met of zonder Eden Hazard: de cafésector bereidt zich nu al beter voor op het EK Voetbal 2020. Wij gingen kijken bij in Oudenaarde, waar een aantal uitbaters van horecazaken de handen in elkaar geslagen hebben om in een heus voetbaldorp een ‘positive vibe’ in de stad te brengen.   

Bij heel wat gelegenheden – zoals bij Euro 2020 activiteiten – heb je nood aan flexibele medewerkers. Hoe je dat best doet gingen we navragen bij Steven Truyman, algemeen directeur van een aantal bier- en eetcafés in Antwerpen en Gent. We noteerden dat je als uitbater een horecajob aantrekkelijk kan maken door jouw medewerkers perspectieven te bieden zodat zij fier zijn over hun job en jouw zaak. Om de online versie te bekijken, klikt u hier.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*