C-Hotels geeft volgas

C-Hotels opende op 22 mei een vierde hotel in Oostende: na C-Hotels Andromeda, C-Hotels Burlington en Upstairs Hotel, kan je nu ook terecht in het nieuwe viersterrenhotel Cocoon, dat centraal is gelegen in de Van Iseghemlaan, op 100 meter van het strand.

De voorbije maanden werd het voormalige Hotel Acces volledig gestript en van kop tot teen gerenoveerd tot een splinternieuw hotel. C-Hotels Cocoon is het achtste hotel van de C-Hotels groep die momenteel vooral langs de Belgische kust actief is. C-Hotels Cocoon brengt een nieuwe stijl die een perfecte balans geniet tussen comfort en charme. In samenwerking met het interieurmerk Rivièra Maison werd er gekozen voor de prachtige, warme Hamptons Beach-stijl. U komt tot rust in een comfortabele en huiselijke sfeer door de gezellige inrichting en de stijlvolle afwerking. C-Hotels Cocoon biedt 67 stijlvol ingerichte kamers voorzien van alle luxe en comfort.

Aankomende projecten

Op korte termijn komen er nog twee hotel bij in de groep C-Hotels. Op 17 juni opent het C-Hotels Continental in De Panne, in het hart van de historische Dumontwijk. Ideaal gelegen vlakbij de zeedijk en het rustieke centrum. Dit unieke hotel vermengt rijke historie met moderne luxe en neemt je graag mee in een hedendaagse interpretatie van Art Nouveau. Achter de historische gevel schuilen 40 elegante kamers. Het gebouw dateert van 1904 en werd ontworpen door architect Albert Dumont (cfr: Dumontwijk). Na een complete renovatie is dit beschermd gebouw in ere hersteld en stap je bij het binnenkomen letterlijk mee in de geschiedenis van dit iconisch hotel.

In de loop van juli gaat ook het C-Hotels Zeegalm in Middelkerke terug open, na uitbreiding en renovatie. De 22 bestaande studio’s worden voorzien van een nieuwe vloer en een nieuwe badkamer. Daarnaast heeft het oud receptiegebouw plaatsgemaakt voor een nieuw gebouw met niet alleen een receptie en ontbijtruimte, maar er is ook plaats voor 20 nieuwe hotelkamers. Dit nieuw centrumgebouw zal het vakantiepark Zeegalm sterk opwaarderen en biedt het nog meer diensten aan de toekomstige vakantiegangers. Naast het centraal gebouw wordt het bestaande zwembad vervangen door een natuurzwembad die een echte meerwaarde voor zowel de eigenaars als de vakantiegangers zal zijn. Door deze investeringen blaast ook C-Hotels Zeegalm een frisse wind door de Warandeduinen van Middelkerke. C-Hotels Zeegalm gaat over op een full service hotel met optionele keuze voor ontbijt. Op het domein Zeegalm is C-Hotels ook actief met de verhuur van vakantiewoningen en bungalows.