Brugs Hotel Heritage werelds beste romantisch luxe hotel

Midden oktober werden in Finland de World Luxury Hotels Awards uitgereikt. De award voor het meest romantische luxehotel werd toegekend aan het Brugse Hotel Heritage. Het is één van de vele prijzen die het hotel de afgelopen jaren terecht in de wacht kon slepen.

Romantische luxe
Hotel Heritage, op een boogscheut van de Brugse Markt, werd bij de uitreiking van de World Luxury Hotel Awards, uitgeroepen tot meest romantische luxehotel ter wereld. Het Brugse Hotel Heritage ontving de award om zijn excellente voorbeeldfunctie binnen de hotellerie wereld en uiteraard om de klassieke, luxueuze en romantische uitstraling van het hotel. Ook de inzet van de eigenaars én tevens uitbaters Johan en Isabelle Creytens op het vlak van maatschappelijk verantwoorde bedrijfsvoering werd tijdens de prijsuitreiking in het Finse Lapland geroemd. Het hotel bestaat uit 22 hotelkamers en -suites, een wellness, restaurant Le Mystique en biedt daarnaast mogelijkheden tot het organiseren van kleine vergaderingen.

World Luxury Hotel Awards
World Luxury Hotel Awards, opgericht in 2006, is het toppunt van prestaties in de luxe hotelbranche en biedt internationale erkenning zoals gestemd door gasten, reizigers en industriële spelers. Meer dan 300.000 internationale reizigers stemmen elk jaar gedurende een periode van vier weken om de winnaars te selecteren. Luxe hotels hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de World Luxury Hotel Awards door hotelcategorieën in te voeren die hun unieke verkoopargumenten en bestemmingen laten zien. De World Luxury Hotel Awards bestaan uit landelijke, regionale, continentale en wereldwijde awards in meer dan 99 verschillende categorieën.

Brugge boven
Hotels kunnen zichzelf inschrijven om deel te nemen aan de uitreiking van de awards. Of het de Brugse hotelvereniging is of de toeristische dienst, konden we niet achterhalen maar veel lobbywerk vanuit Brugge is er alvast gepleegd. Binnen de 99 categorieën waarbij de awards werden uitgereikt staan zes Belgische hotels. Toeval of niet zes Brugse….. . Het meest all round luxe hotel ter wereld is volgens de organisatie Mandarin Oriental in het Turkse Bodrum.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*