Broodway, Meat Expo en A Taste of Tavola in Kortrijk Xpo

We hebben hier lang op gewacht, maar nu kunnen we elkaar eindelijk weer ontmoeten! Van 26 tot 29 september vindt in Kortrijk Xpo de nieuwe edities van Meat Expo en Broodway plaats. Dit zijn in België dé vakevenementen voor enerzijds slagers, traiteurs en de hele vleessector, en anderzijds de bakkerijsector. Tegelijkertijd vindt de delicatessenbeurs Tavola plaats. In totaal zullen er niet minder dan 350 exposanten in 6 tentoonstellingshallen vol frisse ideeën en nieuwe inspiraties geven aan alle bezoekers waarnaar sterk wordt uitgekeken!

Dit jaar zullen Meat Expo, Broodway en Taste of Tavola alle hallen van Kortrijk Xpo bezetten. Organisator Kortrijk Xpo wil dat u op Meat Expo alles vindt wat u zoekt, van grondstoffen en machines tot afgewerkte producten en complete winkelinrichtingen. “Ons doel is om de wijde wereld van slagers en restaurateurs samen te brengen en hen te inspireren om te excelleren“, vertelt Patricia Huygelier, beursmanager van Kortrijk Xpo.

Een programma met toegevoegde waarde

Patricia Huygelier: “Bij Meat Expo hebben we een lange traditie van prestigieuze professionele wedstrijden. Het ambachtelijke aspect is essentieel. Wij willen de bezoekers helpen hun producten te perfectioneren en tevens de creativiteit stimuleren. Het advies en het oordeel van een vakjury zijn een absolute meerwaarde voor de bezoeker. Kwaliteit is heel belangrijk, want je moet je onderscheiden van je collega’s en concurrenten op de markt.”

Meat Expo valt samen met Broodway, de vakbeurs voor bakkers, banketbakkers, chocolatiers en ijsbereiders. “Er is geen overlapping wat grondstoffen betreft, maar de sectoren vullen elkaar aan en er zijn veel overeenkomsten: Het zijn ambachtslieden die gepassioneerd zijn door hun vak, zij moeten zich richten op kwaliteit, creativiteit en persoonlijke service en zich onderscheiden van de concurrentie, en zij worden ook met dezelfde problemen geconfronteerd,” legt Patricia uit. “Meat Expo” en “Broodway” zullen opnieuw worden uitgebreid met een Tavola ruimte. Vanwege Covid is Tavola uitgesteld tot maart 2022.Patricia:”Om tegemoet te komen aan de wens van de exposanten om hun innovaties aan de klanten voor te stellen en hen live te ontmoeten, organiseren wij de spin-off Taste of Tavola in hal 5.“Honderd bedrijven zullen in een aangepast standconcept een selectie van heerlijke delicatessen voorstellen aan een Belgisch vakpubliek ter voorbereiding van de 20ste (internationale) Tavola in maart 2022”.

Waar? Kortrijk Xpo, zalen 2, 3 en 4.


Wanneer zal het plaatsvinden? 26 september, 10 uur tot 19 uur.
27 tot 29 september, 11 tot 19 uur.


Doelpubliek?
Voor professionals; gratis toegang met online registratie op www.meatexpo.be of www.broodway.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*