Breakfast en lunch bij Ma’damme Annick in Damme

Op 4 januari opende een nieuwe ontbijt- en theewinkel: Ma’Damme Annick. Het is een ontbijtzaak waar je tijdens de weekdag terecht kan vanaf 6.45 uur en tijdens het weekend vanaf 7.45 uur. Verder kan je er terecht voor een lunch of tearoom in de namiddag.  

Gelegen langs de Damse Vaart Zuid, tegenover de pier van De Lamme Goedzak, kunnen liefhebbers daar genieten van ontbijt en lunch, maar ook van verse koffie of bier. “Ik heb mijn eigen horecabedrijf gehad,” zegt Annick Deleu. “Nadat ik die verkocht had, bleef ik in de horeca actief. De laatste tijd kreeg ik opnieuw zin in een eigen zaak. Daarom ben ik zo blij dat ik me hier kan vestigen. Ik hoop zowel de lokale bevolking als de toeristen te kunnen bereiken.”

Ontbijt, lunch en tearoom

“We serveren vier soorten ontbijt, inclusief Engels ontbijt,” vervolgt Deleu. “In de middag serveren we lasagne en verschillende soorten hamburgers, waaronder vegetarische. Voor al onze gerechten proberen we zoveel mogelijk te werken met lokale producten, bijvoorbeeld de kaasmakerijkaas van Damse”, zegt Deleu. “En de verschillende kommen met groenten en smoothies zorgen ervoor dat onze klanten hier gezonde vitaminen opdoen.

Foto: Facebook

1 Comment

  1. Beste,
    Al veel positiefs gehoord over jullie, is glutenvrij ontbijten ook mogelijk? Ik ben heel gevoelig en bij het minste contact met gluten ben ik echt ziek!
    Mvg, jane

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*