Bocuse d’Or Commis Challenge 2019-2021

Deze nationale selectiewedstrijd Bocuse d’Or Commis Challenge wordt om de 2 jaar georganiseerd. Hier wordt de commis geselecteerd die een team zal vormen met de geselecteerde chef en België zal vertegenwoordigen op de Europese finale in Tallinn (juni 2020) en – bij selectie – op de wereldfinale in Lyon (januari 2021).

Finalisten

De 5 finalisten voor de nationale selectie zijn Tuur Mertens (Hotelschool Spermalie Brugge), Yorde Mertens (Talentschool Turnhout), Sean Van Doorne (Hotelschool Gent), Tom Pierat (Restaurant Le Mont a Gourmet Courcelles), en Louis Wauters (Hotelschool Ter Duinen Koksijde). Ostendaise

Het opgelegde thema: zeetong filets “Ostendaise” (eigen versie). De kandidaten krijgen hiervoor 2.30 uren de tijd. De jury wordt voorgezeten door Nick Bril (nationaal juryvoorzitter campagne 2019-2021).

donderdag 21 november, 10u30 – 16u00 Organisatie: Belgian Bocuse d’Or Academy vzw

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*