BioXpo VitaSana: vakbeurs voor de biologische sector

In oktober gaat de vakbeurs BioXpo VitaSana weer door: de vertrouwde vakbeurs voor natuurwinkels, biospeciaalzaken, groothandelaars, biologische cateraars en voor al wie op een professionele manier met de biologische sector begaan is. De organisatoren werken deze editie terug samen met heel wat partnerorganisaties waaronder Horeca Vlaanderen.

De beurs vormt het gedroomde platform om als professioneel te netwerken met bezoekers uit niet alleen België en buurlanden maar ook Europa en zelfs internationaal. Twee dagen lang krijgt u tijdens BioXpo VitaSana een perfect overzicht van het huidige marktaanbod en de laatste nieuwe ontwikkelingen. Met een vernieuwd en uitgebreid pakket aan seminaries, workshops en demonstraties kan iedereen naar eigen interesse een attractief educatief pakket samenstellen. Ontdek bijvoorbeeld hoe u de meerwaarde van biolabels kan benutten in uw bedrijf of hoe u kan inspelen op de alsmaar groeiende wereld van webshops.

Verder kunt u meer dan 120 standen bezoeken, een unieke kans om vertrouwde en nieuwe producten te proeven, te ontdekken en te beoordelen, gaande van grondstoffen tot verpakte voedingsmiddelen klaar voor gebruik. Om ervoor te zorgen dat u niet met een lege maag terug buiten hoeft te gaan, is er een aangepaste 100% biologische catering.

We zijn ervan overtuigd dat BioXpo VitaSana zich zal ontwikkelen tot een toonaangevend en succesvol evenement met internationale uitstraling.

Onze lezers krijgen korting op hun beursticket mits registratie met de code BXP19CAT.

BioXpo VitaSana, zondag 13 en maandag 14 oktober in Paleis 11 op Brussels Expo.

www.bio-xpo.be

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*