Best Hotels for Business Travelers 2022 in België

CNBC Travel en marktdatabedrijf Statista publiceerden enkele weken geleden een ranglijst van de “Beste hotels voor zakenreizigers” in Europa. Dit is de eerste ranglijst in zijn soort tussen CNBC en Statista, die ook ranglijsten van hotels in het Midden-Oostenn Azië en de Pacific publiceren.

In totaal werden meer dan 10.000 vier- en vijfsterrenhotels op 117 locaties geanalyseerd om lijsten op te stellen waarop zakenreizigers kunnen vertrouwen. We deden dit aan de hand van een proces in drie stappen:

De ranglijsten zijn gebaseerd op uitgebreide onderzoeken en analyses, studies van openbare gegevens en onafhankelijke panelonderzoeken onder zakenreizigers in Europa tussen 3 mei en 7 juni 2022. Meer dan 10.000 vier- en vijfsterrenhotels in 117 Europese landen werden geanalyseerd. Deze analyses hadden betrekking op meer dan een miljoen hotelgegevenspunten, waaronder objectieve informatie (locatie, zakelijke faciliteiten, eten, vrijetijdsactiviteiten en kamerkenmerken) en subjectieve beoordelingen die werden verzameld via Google, TripAdvisor, Expedia en soortgelijke websites. Zo kunnen de gegevens worden gewogen om voorrang te geven aan de kenmerken van het hotel die het belangrijkst en het meest representatief worden geacht.

Voor België zijn de steden Brussel en Antwerpen opgenomen.

Voor Brussel zijn in rangorde van punten de volgende hotels vermeld: Steigenberger Wiltcher’s, Sofitel Brussel Europa, Hotel Manos Premier, Hotel Le Louise Brussel-McGallery, en Stanhope Hotel Brussel.

Voor Antwerpen gaat het over Botanic Sanctuary Antwerp, Hotel Julien, De Witte Lelie, Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp, en Radisson Blu Astrid Hotel

Meer info via deze link

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*