Belgium Hospitality Awards feestelijk uitgereikt !

Na een fantastische maandagavond 25 november met receptie, boeiende speeches, leuke entertainment met drag queens, een fanfare, een sublieme doedelzakspeler, een live band en natuurlijk erg veel lekker eten en drinken, verzorgd door de catering van San Marco Village, zijn de winnaars van de Belgium Hospitality Awards gekend. De organisatie probeert daarmee al jarenlang een baken te zijn voor de horeca-en retailindustrie.

Kandidaat-deelnemers worden op verschillende punten gescreend door marketingbureaus en enkel de allerbesten krijgen een uitnodiging in de (al dan niet virtuele) bus. De bedoeling is om zowel particulieren als professionals te informeren rond welke zaken het klantvriendelijkst werken, wat dan weer voor extra motivatie zorgt om het beste beentje voor te zetten.

De Hospitality Awards bestaan uit de Horeca Awards en de Retail Awards. Ook worden er enkele All-Over Awards uitgereikt. Daarbuiten is een van de meest prestigieuze titels die van ambassadeur. Voor de horeca ging die eer naar De Godevaart en uitbater Jeremie Landweer, viervoudig winnaar die nu al voor de vijfde keer op rij een prijs weet binnen te rijven. De Retail Ambassadeur wordt een jaar lang optiek Mr. Boo uit Brasschaat. Alle winnaars vind je hier .

Op de foto: de winnaars van de Belgium Horeca Awards 2019

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*