Belgische topchefs laten in hun potten kijken in mini-docu “Meet The Chef”

Topchefs Frédéric Chabbert (Dôme, Antwerpen), Sam Van Houcke (Maste, Gent), Benoît Neusy (l’Impératif, Roucourt) en Marcelo Ballardin (OAK, Gent) schitteren vanaf deze week in de wekelijkse online docuserie “Meet The Chef”, dat te zien zal zijn op YouTube. De serie is een initiatief van Lightspeed, leverancier van kassasystemen voor retailers en horecaondernemers. Met het initiatief wil Lightspeed het harde werk en vakmanschap van de restauranthouders in de kijker zetten en zo ondernemerschap stimuleren.

“Meet The Chef” werd vorig jaar voor het eerst in Nederland gelanceerd. Toen lag de focus uitsluitend op Nederlandse sterrenkoks. Voor het tweede seizoen trok het initiatief over de grens om zich te richten op Belgische topchefs. De serie focust op de unieke weg en eigenschappen die ervoor hebben gezorgd dat de chefs de top konden bereiken.

Elke week zal een nieuwe aflevering beschikbaar zijn via YouTube. Daarbij wordt deze volgorde gehanteerd: Frédéric Chabbert (12/11 – zie foto), Sam Van Houcke (19/11), Benoît Neusy (26/11), en Marcelo Ballardin (03/12).

Belgische horeca verdient podium

De serie heeft als doel om de unieke verhalen achter de Belgische horecatop op een visueel krachtige manier te vertellen en de passie achter het vakmanschap te tonen. Op die manier wil Lightspeed ondernemerschap binnen de horecawereld ondersteunen en stimuleren. Lightspeed’s kassasysteem vergemakkelijkt het werk van onafhankelijke horecaondernemers, zodat zij kunnen focussen op hun passie. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*