B&B Hotels opent nieuw hotel in Brussel Zuid

De Franse hotelgroep B&B Hotels opende zopas haar tweede hotel in België. Na Antwerpen-Zuid (108 kamers), is B&B Hotels nu ook te vinden aan de Fonsnylaan achter het station Brussel-Zuid. Het hotel biedt 91 kamers aan vanaf 70 euro per kamer per nacht. Tegen 2023, mikt B&B Hotels op vijftien hotels in België en een twaalftal in Nederland. Twee andere B&B hotels zijn in aanbouw in de stadscentra van Antwerpen en Gent en er is een bouwvergunning goedgekeurd voor een project nabij het station van Namen.

B&B Hotels wil zijn klanten de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden in functie van de locatie. In België richt de hotelgroep zich voornamelijk op stadscentra. Alle kamers zijn voorzien van high-speed WiFi, een 43-inch tv met Chromecast en een breed scala aan internationale kanalen. Het B&B Hotel Brussels Centre Gare du Midi, dat begin augustus haar deuren opende, is al het tweede in ons land. Het heeft 91 kamers, waaronder 86 tweepersoonskamers en 5 familiekamers.

De hotels richten zich zowel op zakenreizigers als vakantiegangers voor een kort verblijf. “We willen van onze hotels echte leefruimtes maken, maar anderzijds onze gasten ook aanzetten om de stad te verkennen en buiten te komen. En dit alles aan een betaalbare prijs”, zegt Louis Caroni, Managing Director van B&B Hotels Benelux.

B&B Hotels is nog relatief onbekend in België. Toch heeft de Franse hotelgroep al meer dan 500 hotels met meer dan 44.000 kamers in 12 Europese landen. “In 2018 hebben we wereldwijd 54 hotels geopend. Dat zijn ofwel overnames ofwel nieuwe constructies. We hopen de komende jaren hetzelfde tempo van ontwikkeling verder te zetten.” In België willen we in totaal 15 hotels openen. B&B Hotels wil naast Brussel, Antwerpen, Gent en Namen ook vestigingen in Brugge, Mechelen, Leuven, Luik en Hasselt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*