Autogrill opent nieuwe Panos flagship store op Brussels Airport

Autogrill, de toonaangevende wereldwijde operator in food & beverage-diensten voor reizigers, opent een nieuw Panos-filiaal op Brussels Airport. De nieuwe flagship store viert de 40e verjaardag van Panos met een volledig nieuwe look en feel. De publiekslieveling op vlak van broodjes, gebak en snacks, is prominent aanwezig in de vertrekhal en zal elke dag open zijn van 4u ’s ochtends tot 20u30 ’s avonds.

Met de opening van de nieuwe flagship store van Panos op Brussels Airport, voegt Autogrill een zeventiende Panos-filiaal toe aan zijn portefeuille, en bevestigt daarmee de 17 jaar lange relatie met La Lorraine Bakery Group, moederbedrijf van Panos. De nieuwe store is ideaal gelegen in de centrale vertrekhal, waar jaarlijks meer dan 9 miljoen reizigers passeren. De locatie heeft een oppervlakte van 217 vierkante meter en biedt plaats aan ongeveer 55 personen. Daarnaast zijn er de bekende ‘grab and go’ afhaalmogelijkheden, voor wie elders wil eten of tijdens zijn vlucht van zijn Panos-momentje wil genieten. Op het menu staat het klassieke Panos-assortiment, met verschillende ontbijtopties, broodjes, warme snacks en gebak, zodat elke reiziger er de hele dag door zijn gading vindt.

De opening van de nieuwe Panos is een heuglijke gebeurtenis om vele redenen. Eerst en vooral is het de 40e verjaardag van het merk Panos. Wat in 1982 begon als een Belgische bakkerij, groeide in de loop der jaren snel uit tot de grootste broodjeszaak van België, met meer dan 270 verkooppunten in België en Luxemburg. Ter gelegenheid van de verjaardag krijgt de winkel op Brussels Airport een nieuw, modern interieur, dat desalniettemin trouw blijft aan de gekende Panos-look. Daarnaast lanceert het filiaal op Brussels Airport op korte termijn een ‘Click & Collect’-optie, een formule waarmee de luchthavencommunity zijn maaltijd via een app kan bestellen en afhalen aan een aparte balie.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*