Atelier Ducheyne werkt exclusief samen met Hertog Jan

In 2011 begonnen Niek Ducheyne en Liesje De Cocker samen Atelier Niek Ducheyne. Wat initieel begon met het vernieuwende idee van kok aan huis groeide uit tot het concept van culinair traiteur waarbij Niek bij de klant thuis, op locatie of in het eigen privérestaurant gastronomisch kookt.

In het kader van hun groei en hun streven het elke dag beter te doen sloten Niek en Liesje een exclusieve samenwerking af met Hertog Jan. Sinds de sluiting van het restaurant eind 2018 beschikt Hertog Jan immers niet langer over een vaste brigade, maar wilden Gert De Mangeleer en Joachim Boudens wel nog hun locatie delen en tegelijk het unieke karakter ervan bewaken, vandaar de exclusieve samenwerking met Atelier Niek Ducheyne.

Er zijn twee opties mogelijk: ofwel wordt de locatie gehuurd en de catering wordt verzorgd door Atelier Niek Ducheyne, waarbij diverse formules mogelijk zijn; ofwel kiest de klant ervoor om de unieke Hertog Jan-touch aan zijn feest te geven. Hierbij stelt Gert het menu samen en kiest Joachim de bijpassende wijnen.  Voor deze formule worden beide heren ondersteunt door het team van Atelier Niek Ducheyne. Op het moment van uw evenement zijn Gert en Joachim allebei aanwezig. Deze optie kan slechts beperkt geboekt worden en hangt af van de beschikbaarheid van zowel Gert, Joachim als Niek.