Arman en Zara nieuw in restaurant d’Hoeve

Restaurant d’Hoeve in de Leopoldlaan 131 in Middelkerke is in nieuwe handen: Arman Sahakyan en eega Zara Alaverdyan verwennen je voortaan met het beste uit de Noordzee en de Polders. “Versheid wordt hier het ordewoord”, stelt het Armeens koppel uit Middelkerke, in perfect Nederlands.

Het duo woont al 14 jaar in België waarvan al elf in Middelkerke, heeft ruime ervaring binnen de horeca en ziet met de overname van restaurant d’Hoeve hun droom waarheid worden: een eigen zaak beginnen. “We beseffen dat het hard werken is, maar we zijn er klaar voor. We streven er naar om de kaart simpel te houden, met respect voor niets dan verse producten. Naast de kaart presenteren we een dagschotel aan democratische prijs. De wijnkaart bevat voor elk wat wils”, weet chef Arman mee te geven.

VIS OP HET BORD

Kiest chef Arman voor versheid op het bord dan is de sprong naar verse vis niet ver weg. Vis is hier de grootste troef, met rivierpaling en rog als speerpunten. Proef er alvast de scampi van het huis, getekend Arman. Wie vlees lust, dan wachten de lamskoteletten, terwijl de liefhebbers van nagerechten zich nu al het water in de mond voelen bij een heerlijke portie tiramisu, een eigen creatie van chef Arman. En ja, voor wie in de namiddag trek heeft in een pannenkoek, restaurant d’Hoeve is uw adres. “We staan klaar om onze klanten te verwennen met niets dan verse producten, met vis op de hoogste plank, aangevuld met dagsuggesties en gezellige namiddagen”, zegt gastvrouw Zara, vol enthousiasme,

Restaurant d’Hoeve is elke dag doorlopend open van 12 tot 21 uur, behalve op donderdag, tenzij dit een feestdag is. Meer info: 0487 96 40 70.

(GK)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*