Ardo lanceert enkele interessante producten tijdens Horeca Expo, allen bestemd voor de FoodService markt.

Het familiebedrijf Ardo is een belangrijke wereldspeler in de productie van vriesverse groenten, kruiden en fruit voor de retail, foodservice en foodindustry. Elke dag halen we het beste uit de natuur om gezonde voeding dichter bij de mensen te brengen.

Vandaag telt de groep 21 bedrijven voor productie, verpakking en distributie in 9 landen, wat zorgt voor een optimale aanvoer uit de meest productieve groeiregio’s. Met 4.000 werknemers verkoopt de groep 940.000 ton vriesverse groenten, kruiden en fruit, naar meer dan 100 landen, wat resulteert in een omzet van 1,1 miljard euro.

Ook dit jaar lanceert Ardo weer enkele interessante producten tijdens Horeca Expo, allen bestemd voor de FoodService markt. 

Glocal veggies met een twist… Mindfoodness, dat is samen genieten van evenwichtige voeding met
een extra touch. Met deze producten speel je handig in op deze trend: ze bevatten minstens 50% groenten, maximum 30% koolhydraten en 100% home-made authentieke smaak. En die extra touch? Daarvoor lieten we ons inspireren door aroma’s van over de hele wereld.

Onder dit gamma lanceren we Veggie Paella, Veggie mix Indian style & Veggie mix Nordic style.

Bio is booming!  We blijven ons bio-assortiment uitbreiden met pure smaken en ingrediënten. Een aantal  keukenklassiekers, maar ook trendy groenten worden aan ons bio-gamma toegevoegd.

Specifiek gaat het om volgende nieuwe bio referenties: bio zoete aardappel, bio tricolore paprika en bio gesneden ui.

Het Ardo grill gamma breiden we dan weer uit met de Grill mix à la Siciliana.  Een grillmix met veel karakter dankzij een mooie kleur- en smaakcombinatie van gegrilde gele en groene courgettes met gegrilde paprika en gemarineerde ovengedroogde tomaat.

Het Ardo pasta gamma wordt met een nieuwe pasta referentie uitgebreid, nl Past Gobetti. Deze kleine pastahorentjes eet je makkelijk met een lepel of een vork — ideaal dus voor take-away maaltijden of catering op scholen.

Veggie snacking is één van de belangrijkste food trends. En daar kunnen de ‘Tricolore groentefrietjes’ uit het ‘Les Tapas’ gamma een perfect antwoord op bieden. Aan onze bestaande mix van wortel- en pastinaakfrietjes worden nu rode bietfrietjes toegevoegd

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*