App “My Local job” brengt werkgevers en werkzoekenden samen om al swipend een job te vinden

De App My Local Job fungeert als een ontmoetingsplaats voor werkgevers en werknemers. Op de app kan de werkgever een vacature plaatsen, met focus op kortstondig en lokaal werk. Door te swipen kan de kandidaat-werknemer een lokale job vinden. Recentelijk stapte de gemeente Stekene mee in het project. De gemeenten Schoten, Schilde, Kapellen en Brasschaat gaven al eerder hun fiat aan de App “My Local Job”.

In de horeca verloopt de zoektocht naar een geschikte werknemer vaak moeilijk. Het platform en de app My Local Job bieden de oplossing: het brengt werknemers in contact met handelaars en uitbaters. De applicatie biedt een digitale oplossing aan inwoners en werkgevers om lokaal werk te promoten en te faciliteren. Het is een snelle en laagdrempelige app waarbij je als inwoner snel een overzicht hebt van lokaal werk.

Hoe werkt het?

De kandidaat-werknemer downloadt de app en registreert zich met enkele gegevens en hij kan eraan beginnen. Op basis van een aantal filters krijgt hij een overzicht van die jobs die voor hem interessant kunnen zijn. En door eenvoudig te swipen, kan hij zich kandidaat stellen. De werkgever zal hem contacteren om daarna bij een gesprek alles te kunnen toelichten en regelen.

Voor de werkgever is de app ook zeer laagdrempelig. Hij registreert zich eenmalig op www.mylocaljob.be  en hij kan meteen aan de slag om de vacature(s) te posten. Via de app krijgt hij dadelijk bericht wanneer een kandidaat zich aandient en kan hij snel contact opnemen. De kracht zit hem in de eenvoud.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*