APICBASE krijgt kapitaalinjectie voor expansie in markt van cloudbased foodmanagement

APICBASE, de internationale leverancier van cloudbased foodmanagementsoftware, heeft 1.5 miljoen euro groeikapitaal ontvangen in een investeringsronde geleid door Newion. Investeerders zijn Ark Angels Activator Fund (AAAF), business angels van BAN Vlaanderen, en Newion. Het kapitaal zal worden gebruikt voor expansie in de markt.

APICBASE biedt een foodmanagementplatform dat culinaire uitmuntendheid combineert met technologische efficiency. Iedere aanbieder in de foodservicemarkt kan met APICBASE zijn keuken- en aanverwante processen automatiseren en optimaliseren, met als resultaat maximale winstgevendheid.

Onder de ruim 200 klanten in 18 landen bevinden zich voedingsconcerns, kookinstituten, cateraars, lokale restaurants, sterrenrestaurants en restaurantketens. Deze bedrijven behouden dankzij het APICBASE foodmanagement platform focus op dat waar zij goed in zijn: gastronomische kwaliteit, creativiteit en passie, terwijl ze maximaal rendement behalen.

All-in one oplossing

APICBASE NV heeft als missie professionele bedrijven in de voedingsindustrie, gaande van kleine restaurants tot globaal actieve cateraars en voedselproducenten een innovatieve all-in-one oplossing te bieden voor het optimaliseren van hun processen. Niet enkel keukenteams maar ook marketing, sales en management kunnen aanzienlijk efficiënter en met meer kwaliteit werken dankzij het APICBASE-foodmanagement platform.

Bedrijven kunnen hun volledige bedrijfsprocessen ondersteunen, alsook bestelbonnen generen en inzichten verkrijgen in de populariteit van gerechten.

APICBASE heeft haar hoofdkantoor in Antwerpen en werkt voor multinationals als Sodexo, Lunch Garden, Foodmaker en Penta Hotels. Ook werkt APICBASE samen met (sterren)restaurants als De Pastorale (België), El Celler De Can Roca (Spanje) en de Thomas Keller Group (Verenigde Staten). In Nederland zijn onder meer De Librije, WeDesignFood en Bunk Hotels klant van APICBASE.

Fotostudio

De software wordt visueel ondersteund door een fotostudio, exclusief voor de professionele keuken. APICBASE was de eerste die een fotostudio lanceerde en het succes was meteen overdonderend. Maandelijks worden 15.000 nieuwe foto’s en 4.500 recepten geüpload naar de database.  -in one opl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*