Antwerpen Proeft

De lente is er nog niet, laat staan de zomer maar de informatie over de talrijke food-festivals rolt binnen. Zo ook deze voor Antwerpen Proeft op 1,2 en 3 mei.

Eerste namen
Bij de eerste drie nieuwkomers zijn Zoen en Little Beirut, en gastronomische foodtruck Chez Manu. Tussen de eerste 15 namen ook Nathan en Fiskebar, of Black Smoke en Yam Thai van ‘Familie’- en ‘Mamma Mia!’-acteur Jeroen Van Dyck. Axel Van Gils van Blend 32, het nieuwe restaurant van Hilton Antwerpen, zal er ook bij zijn.

Leading ladies
De dames op het festival zijn: IJslands-Antwerpse tv-kok Dagny Ros (Njam!) met haar succesvolle pop-uprestaurant en Iraans-Antwerpse topsommelier Sepideh Sedaghatnia met restaurant-wijnbar Divin by Sepi. En dat zijn nog maar de eerste namen.

Tickets
Antwerpen Proeft vindt plaats op vrijdag 1 mei (Feest van de Arbeid), zaterdag 2 en zondag 3 mei. Met zowel binnen als buiten (overdekte) stands van restaurants, bars en terrassen kunnen ze aan de Waagnatie ook bij deze 14de editie alle weersomstandigheden aan. Ambassadeur van Proeft 2020 is Nick Bril, tweesterrenchef van restaurant The Jane. De online ticketverkoop voor Antwerpen Proeft 2020 is ondertussen van start gegaan via de website, www.proeft.be. Gratis kookworkshops, kans op verschillende etentjes en een gratis aperitief bij een deelnemend restaurant zit ondermeer in de prijs inbegrepen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*