Ambiente 2020 – de horecasector in de kijker

Van 7 tot 11 februari vindt in Messe Frankfurt de vakbeurs Ambiente plaats. Zoals aangekondigd na Ambiente 2019, breidt ’s werelds grootste consumentengoederenbeurs haar aanbod uit met een hal gewijd aan de horeca, met aandacht voor zowel hotels, restaurants als gemeenschappen.

Toonaangevende bedrijven in de horecasector bouwen voort op de belofte van succes van de grootste consumentengoederenbeurs en exposeren nu gegroepeerd in hal 6.0. “Wij zijn er trots op dat onze exposanten en bezoekers Ambiente als de internationale marktplaats van de HRC beschouwen. Hal 6.0 is ons antwoord op de groeiende dynamiek van dit segment. In dit stadium van de voorbereidingen heeft de oriëntatie ervan, op het kruispunt van gastvrijheid en tafelgerei, al veel bedrijven ervan overtuigd om naar voren te komen, aangezien plaatsen schaarser worden”, aldus Nicolette Naumann, vicevoorzitter van Ambiente, die heel tevreden is over de huidige ontwikkelingen.

Vanaf 2020 zal de nieuwe HRC-hal het beursaanbod aanvullen en zich richten op het groeiende aantal bezoekers dat geïnteresseerd is in het HRC-thema. Vorig jaar hebben zo’n 30.000 vakbezoekers aan Ambiente 2019 – waaronder veel van de belangrijkste beslissingsnemers in de horecasector – aangegeven geïnteresseerd te zijn in HRC-producten, waarvan 80% van de bezoekers uit het buitenland afkomstig was.

Hal 6.0 zal bestaan uit de volgende HRC-productgroepen: Buffet & Presentatie, Kachels & Transport, Tafelbladen, Koffie & Bar, Oven tot tafel, Keuken- en keukengerei, Menu-kaarten, Tafels & Display, Tafellinnen & Handdoeken, Professionele kleding & Serveruitrusting. De presentatie van de producten van de exposanten wordt aangevuld met een specifiek programma, evenementen en diverse uitwisselingsmogelijkheden. Zo zal de HRC-receptie, die in het verleden zijn waarde heeft bewezen, opnieuw plaatsvinden, waarbij fabrikanten, planners, investeerders en adviseurs op een gerichte manier op één plaats worden samengebracht.

Voor bijkomende info, raadpleeg de website www.ambiente.messefrankfurt.com , of mail naar info@messefrankfurt.be, tel. 02 880 95 88. Via dat mailadres kan u ook een gratis ingangsticket aanvragen, dat de hele duur van de beurs geldig is, en waarmee ook het publiek transport in Frankfurt inbegrepen zit. Een mailtje met vermelding van Evolution Media Group en vraag naar een of meerdere tickets volstaat.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*