Altoni-Kelderman neemt Maurice Mathieu over

De aandeelhouders van Altoni-Kelderman hebben het bedrijf Maurice Mathieu overgenomen met ingang van september 2019. Zo komt er een 3de sterk merk te staan naast dat van Altoni en Kelderman. Maurice Mathieu is een topbedrijf op de markt van de betere sauzen, salades en mayonaise.

Maurice Mathieu
Het familiebedrijf Maurice Mathieu is in 80 jaar uitgegroeid tot een toonaangevend bedrijf op de markt van kwalitatieve sauzen, salades en mayonaise. De uiterst moderne onderneming van vandaag kent zijn oorsprong aan de Antwerpse vismarkt waar Maurice Mathieu in 1933 begon met het inleggen van haring. Om rolmopsen te maken kwamen daar al snel de zelfbereide mayonaise en dressings bij die nog steeds de basis vormen van het ganse aanbod. Ondertussen zijn verschillende sauzen zoals curry-en tomatensaus aan het professionele assortiment toegevoegd. In het nieuwe bedrijvenpark in Zwijndrecht blijft het zoeken naar de beste ingrediënten voor kwalitatief hoogstaande sauzen.

Altoni-Kelderman
Altoni kennen gebruikers van zijn artisanale pasta’s en Kelderman van de artisanale kroketten maar het samen gaan van beide firma’s leidde tot een assortiment gevulde pasta’s. Gevulde pasta’s die zelfs volgens de wensen van de klant kunnen in(op)gevuld worden. Ook op gebied van sauzen is de firma reeds actief. Het samengaan met Maurice Mathieu zorgt dus voor een een perfecte match.

Overname
Maurice Mathieu blijft verder bestaan als onafhankelijk bedrijf. De operationele continuïteit is gewaarborgd: huidig bestuurder Marc Van Goethem blijft aan boord om de overgang vlot te laten verlopen. Hierna zullen Frederic van Goethem (4e generatie Maurice Mathieu) en Jasper Kelderman (3e generatie Altoni-Kelderman) de operationele leiding op zich nemen. Altoni-Kelderman heeft de afgelopen jaren een sterke groei gekend door te focussen op kwaliteit en innovaties, waarbij de klant steeds centraal staat. Maurice Mathieu zal de komende jaren datzelfde pad bewandelen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*