Alleen nog Charleston in de Charlatan

Het overbekende muziek- en danscafé op de Gentse Vlasmarkt denkt de oplossing gevonden te hebben voor de gedwongen sluiting van danscafés en feestzalen. Vorig jaar vierde het ‘Oord van verderf’ nog zijn 30ste verjaardag nu werd er origineel nagedacht om te open in corona tijden. Begin oktober gaan de deuren weer open en daarvoor veranderd de gekende naam Charlatan in Charleston. Per bubbel zal je er iets kunnen eten terwijl de bezoeker naar een optreden kijkt.

Voorlopig geen zweterige fuiven met een Irish coffee als ontbijt maar activiteiten die passen binnen de regels van de horeca. In Charleston, waar je per bubbel kan tafelen en van een optreden genieten, worden maag- en avondvullende activiteiten van verschillende pluimage georganiseerd. Een concert, een quiz, comedy, burlesque, solo optredens, verscheidene activiteiten staan al in de agenda. Volgens zaakvoerder Gerald Claes alles wat genietbaar is per 4 personen aan tafel. Normaal gezien komen er twee voorstellingen per avond, één om 18 uur en één om 21 uur. De laatavondvoorstellingen zijn meestal zonder eten. De agenda goed nalezen is hierbij van essentieel belang.

160 personen
Voor de voorstellingen worden slechts 160 tickets per dag aangeboden, telkens voorstellingen van 80 personen. De verkoop van tickets gebeurt altijd per vier, en enkel via voorverkoop. Bij niet-uitverkochte voorstellingen is er nog een avondkassa mogelijk. Het team van de Charl-eston -atan verzekert een optimale publieksveiligheid. Daarom wordt er gewerkt per bubbel, wie rondloopt moet een mondmasker dragen, er is een aangepast zaalplan met looprichtlijnen, er is ventilatie, en aandacht voor alle regels zoals handhygiëne. JV
Foto:Stad Gent

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*