Al 50 jaar de perfecte t(r)oef

Desserten, verwenkoffies en warme dranken … heel wat lekkernijen smaken eens zo lekker als ze afgewerkt zijn met een prachtige slagroomtoef. Debic Gesuikerde Room in Spuitbus is de perfecte tool om die heerlijke afwerking te creëren.

De perfectie in handen, dankzij Debic.

Slagroom in een spuitbus lijkt nu een evidentie, iedereen is eraan gewoon. Debic bracht deze innovatie in 1972 naar de Belgische markt, toen nog onder de naam Chantibic. Dit nieuwe product zorgde voor een ware revolutie dankzij het ultieme gebruiksgemak. Chantibic werd dan ook al snel een onmisbare favoriet in de horeca

De (r)evolutie gaat verder

De lat kan altijd nog hoger, dus bleef Debic sleutelen aan het concept. In 2007 kreeg de spuitbus – die ondertussen Debic Gesuikerde Room in Spuitbus heette – een nieuwe, tulpvormige spuitmond. Die zorgt ervoor dat elke slagroomtoef even perfect is: ideaal van vorm en grootte, stevig en met een onovertroffen stand, die ook op warme creaties stabiel blijft. In 2010 werd de spuitbus verder geperfectioneerd met een hendel die het gebruiksgemak nog vergroot.

Schitter met elke slagroomtoef

Met Debic Gesuikerde Room in Spuitbus zijn u en uw klanten in goede handen. U krijgt telkens de meest aantrekkelijke slagroomtoef. Zo voorziet u uw desserten, verwenkoffies, warme en koude dranken van een oogstrelende afwerking, in een handomdraai..

Unieke spuitmond, handige hendel

* Perfect gevormde, gedoseerde toef

* Afneembare, hygiënische spuitmond

* Food safe: 100% luchtdicht, dubbel verzegeld

Winst over de hele lijn

Snel en handig

Geen afwas, geen verspilling

Altijd klaar voor gebruik

Heerlijke smaak, betrouwbare kwaliteit

  • Hagelwitte kleur
  • Efficiënt: suikeren/opkloppen hoeft niet meer
  • Stevige stand, ook op warme dranken

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*