Accor lanceert Hotel Office concept

Met het Hotel Office concept, wil Accor inspelen op het ‘nieuwe normaal’. Het is een concept waarmee mensen overdag een hotelkamer kunnen boeken voor een rustige werkervaring op afstand. De hotelketen hoopt zo zakenmensen te kunnen aantrekken, die omwille van ‘social distancing’ niet naar hun bedrijf kunnen of willen, maar ook niet thuis willen werken.

Hotel Office beschikbaar in 70 hotels in Benelux

Het nieuwe concept wordt uitgerold in hotels van de merken Sofitel, Mercure, Novotel, Mövenpick, ibis en Pullman. Momenteel is het product ‘Hotel Office’ beschikbaar in 70 hotels in de Benelux, waarvan 13 hotels in Brussel.

In het Verenigd Koninkrijk zou het om 250 hotels gaan. Verwacht wordt dat er een uitbreiding komt van het Hotel Office concept in meer hotels in Europa.

Thuiskantoor

Volgens de hotelgigant beantwoordt het concept op een gat in de markt. Je hoeft niet naar het kantoor te gaan (en dus niet het risico te lopen om besmet te geraken) en toch de nadelen van thuiswerken omzeilen. Accor noemt het concept ‘een thuiskantoor weg van je kantoorkamer’.

Lagere tarieven

Accor stelt dat er voor het gebruik van de hotelkamer lagere tarieven worden gehanteerd dan normaal. Er wordt geen ‘nachttarief’ in rekening gebracht, maar een ‘dagtarief’ met dan nog ‘uitzonderlijke kortingen’. De hotels hebben voor de ‘Hotel Office kamers’ twee ‘uitchecktijden’: om 13.00 en om 18.00 uur. Gasten die gebruik willen maken van de Hotel Office services kunnen voor één (of halve dag) boeken of kiezen voor een vijfdaags arrangement.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*