Aarschot wil ‘ook’ hotelsector steunen

250 gratis overnachtingen schenkt het gemeentebestuur van Aarschot weg aan wie er al één betaalde. Met de actie ‘Blijf Langer Plakken’ wil men ook de ‘ho’ van horeca blijven steunen na de coronaperiode.

Blijven plakken
Door alvast 250 gratis overnachtingen weg te schenken aan wie een nacht boekt in deelnemende hotels, B&B’s of vakantiehuisjes wil men niet alleen de HOreca steunen maar Aarschot als interessante toeristische bestemming terug op de kaart zetten. “Aarschot zag voor de coronacrisis steeds meer toeristen een bezoekje brengen”, zegt burgemeester Gwendolyn Rutten. “Maar na alle lockdowns vielen de boekingen bijna volledig stil. Onze stad heeft nochtans ontzettend veel troeven en dat willen we extra in de verf zetten.”

Toeristisch Aarschot
Met de campagne #blijfplakkeninaarschot wil de stad zijn troeven uitspelen als een goede uitvalbasis om het Hageland te ontdekken maar ook de plaatselijke erfgoedparels, middenstand en horeca in de kijker plaatsen. Via sprekend beeldmateriaal en slimme advertenties op sociale media wordt gemikt op 40-, 50- en 60-plussers uit zowel Vlaanderen als Nederland voor een weekendje weg in Aarschot. Eens aangekomen op hun bestemming wacht de toeristen een leuke verrassing: op hun kamer ontdekken ze een gratis welkomstbox. Daarin vinden ze niet alleen een Aarschotse cadeaubon die ze kunnen spenderen bij de deelnemende handelaars, maar ook interessante brochures en wandel- en fietsroutes. De actie loopt tot 31 december 2022 of zolang de voorraad strekt.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*