50 Best Discovery

Voor de volgende editie van The World’s 50 Best Restaurants is het wachten tot 2 juni. Dan vindt in Antwerpen de voorstelling plaats. Maar zopas lanceerde de organisatie ook 50 Best Discovery , een nieuw platform met duizenden restaurants en bars over de hele wereld die allemaal stemmen van de Academie hebben ontvangen.

Volledige info
Elke locatie is geo-getagged en wordt geleverd met een korte beoordeling om gasten een voorproefje te geven van de aangeboden ervaring, evenals contactgegevens, afbeeldingen en gemiddelde prijs. Dit heeft de 50 beste restaurants ter wereld in staat gesteld om zijn reikwijdte verder uit te breiden en zijn positie als een van ’s werelds meest gerespecteerde restaurant- en bargidsen te versterken.
Geen verrassingen
Een zoektocht brengt de lezer naar meer dan 20 Belgische restaurants en bars zonder al te veel grote verrassingen. Opvallend is wel dat, Brussel ter zijde gelaten, er maar één restaurant over de taalgrens is opgenomen. De lijst heeft ook geen rekening gehouden met de laatste omwentelingen in het Belgisch restaurantlandschap.

Van A tot L
Voor Antwerpen zijn de restaurants: ’t Zilte, Bourla Café Restaurant, Graanmarkt 13, The Jane Antwerp, Restaurant Nuance (Duffel) en restaurant Pastorale te Reet. Bij de bars staan: BelRoy’s Bijou, De Muze, en Dogma cocktails. Bij Brussel staan nog restaurants: Bon-bon, Bozar Restaurant, Comme chez Soi, David Martin La Paix en Sea Grill. Gent kreeg twee restaurants waaronder Oak en Chambre Séparée. De enige Gentse bar is Jigger’s Coolers & Cocktails. Kruisem kan niet zonder Hof van Cleve terwijl Opglabeek pronkt met Slagmolen. Voor Brugge werd Restaurant De Jonkman opgenomen en in Eghezée, L’air du temps. Koksijde mag pronken met Willem Hiele en Lanaken tenslotte met La Source

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*